HATAY VALİMİZ VE TÜM İLÇE KAYMAKAMLARIMIZ İLÇEMİZDE

. 25 Ocak 2010 Pazartesi
0 Yorumlarınız

Hatay Valisi M. Celalettin LEKESİZ başkanlığı’nda tüm İlçe Kaymakamlarımız İlçemizde toplandı. Hatay Valimiz ve tüm Kaymakamlarımız Hatay İli’nin sorunlarına çözüm önerileri getirmek üzere Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. İlçe Kaymakamımız Tolga POLAT tarafından brifing sunumu yapıldı.
Vali LEKESİZ tüm Kaymakamlar ile birlikte esnafı dolaştı. İlçe Merkezinde bir Kıraathanede oturarak esnafın sorunlarını dinleyen Vali LEKESİZ “Yayladağı’nı güzelleştirmek ve marka İlçe durumuna getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” dedi. Esnaf ziyareti sırasında oldukça ilgi gören Vali LEKESİZ, memnuniyetini Yayladağılılar’a teşekkür ederek belirtti.

 

buyuk-385-1 buyuk-385-2buyuk-385-3 buyuk-385-4

Şiddetli yağış yol kapadı

. 21 Ocak 2010 Perşembe
0 Yorumlarınız

yayladağı yol

Şiddetli yağış nedeniyle bazı bölümlerinde hasar oluşan Yayladağı-Samandağ karayolu, bir süre trafiğe kapatıldı.
Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat, yaptığı açıklamada, bölgede 2 gündür zaman zaman şiddetli olmak üzere etkili olan yağışın, Yayladağı-Samandağ karayolu Ağrımaz mevkisindeki bölümünde yarılma ve çökmeye yol açtığını, olası tehlikeyi önlemek için yolu trafiğe kapattıklarını söyledi.
Polat, karayolları ekiplerinin dolgu çalışmalarına başladığını, yol güzergahında gerekli önlemlerin alındığını ve onarımın tamamlan-masının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağını kaydetti.

Recep TUNCER yeniden başkan

. 19 Ocak 2010 Salı
0 Yorumlarınız

2-191.jpg (JPEG grafiği, 978x1474 piksel)_1263899506348

Haber Atayurt gazetesinden alınmıştır.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2009-2010 Öğretim Yılı Kurs Bilgileri

. 16 Ocak 2010 Cumartesi
0 Yorumlarınız

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2009-2010 Öğretim Yılı Kurs Bilgileri Şehir Merkezi Mesleki Kurslar.

halkeğitim1

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2009 Yılı Faaliyetleri

.
0 Yorumlarınız

Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2009 Yılı Faaliyetlerini yayınladı.

buyuk-383-1

Öğrenci sayımızı arttıracağız

.
0 Yorumlarınız

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Korkmaz, öğrenci sayılarını 2 bin 500 çıkarmak için çalıştıklarını belirtti.

Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağcılık ve bahçe ziraatı programlarının yer aldığı üniversitelerinde 435 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü söyledi. 
Yayladağı Meslek Yüksekokulu yanında bulunan yaklaşık 400 metre karelik boş alanı Rektör Prof. Dr. Şerefettin Canda'nın girişimleriyle satın aldıklarını ifade eden Korkmaz, ''Kısa süre sonra inşaat çalışmasına başlanacak yeni alanımızla, daha güzel binaya kavuşacağız. Böylece 435 olan öğrenci sayımız daha da artacak. Hedefimiz öğrenci sayımızı 2 bin 500'e çıkarmak. Bunun için çalışıyoruz'' diye konuştu.

Korkmaz, üniversitede yeni bölümlerin açılması ve öğrenci sayısının artmasıyla Yayladığı'nda ekonominin daha da canlanacağını kaydetti.

Kaymakamımızın Karaköse İ. Ö. Okulunu Ziyareti

. 12 Ocak 2010 Salı
0 Yorumlarınız

İlçe Kaymakamımız Tolga POLAT 08.01.2010 tarihinde Karaköse Beldesi’nde Karaköse İlköğretim Okulu’nda öğrencileri ziyaret ederek, Karaköse Belediye Başkanı İsmail ERGÜT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necat GÜLEÇ ile birlikte İlköğretim 1. sınıf ve Anasınıfı bölümündeki öğrencilere hediyeler vermişlerdir. Yapılan hediye dağıtımının ardından öğrenciler tarafından folklör gösterisi sunulmuştur. Daha sonra İlçe Kaymakamı Tolga POLAT, Belediye Başkanı İsmail ERGÜT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necat GÜLEÇ okulda okul müdürü ve öğretmenlerle görüşerek öğrencilerin sorunlarına yönelik bilgi almışlardır.

orta-382-1 orta-382-3

buyuk-382-2 orta-382-4

Köylere Büz Döşenmesi

.
0 Yorumlarınız

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Kösrelik köyü - Güzelyurt köyü arasında ulaşımı sağlayan stabilize yola 9 adet ve köy içerisindeki okul yoluna 7 adet olmak üzere toplam 16 adet, Gözlekçiler köyü Kel Ahmetli mahallesindeki stabilize olan yolun 2 yerine 4 adet ve Çandır köyü ile ulaşımı sağlayan asfalt yola 2 adet olmak üzere toplam 6 adet , Görentaş köyü sınırları içerisinde kalan Görentaş – Uluyol ve Güveççi köyleri ile ulaşımı sağlayan asfalt grup yoluna 15 adet, Kızılçat köyünde stabilize olan arazi yolunun 2 yerine toplam 14 adet olmak üzere ulaşımda aksaklığın olmaması için köy yollarına 51 adet 50’lik büz döşenmiştir.

Sohbet Kutusu