Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yeditepelilerle Buluştu

. 25 Mart 2009 Çarşamba
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

574376498_7bf6206952_o

Önceki akşam; Gürkan Düğün Salonu’nda Yeditepeliler’den (Bezge) bir araya gelen AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş farklı kesimlerin bir araya geldiği son günlerde daha da güçlendiklerini bir olduklarını dile getirdi. Tanınmış esnaflardan Ahmet Özer’in ve Emekli Öğretmen Mehmet Duran’ın da hazır bulunduğu toplatıda birlik ve beraberlikten söz edildi.
AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş; aynı birliktelikle Antakyalıların 29 Mart günü de tek yumruk olarak hizmetten, yenilikten ve bilimden yana olacaklarına, sandıktan kendisini belediye başkanı olarak çıkaracaklarına inandığını ve kendisinin değil, halkın kazanacağını vurguladı. “Antakya hepimizin! Bu şehri birlikte yöneteceğiz!” diyen Doç. Dr. Lütfü Savaş:
“Benim için ilk önemli husus çocuklarımızın geleceğidir. Çocuklarımızın geleceği için yeni iş sahaları oluşturacağız. Antakya’nın dünyaya mal olmuş tarihini tanıtacak ve kültürel mirası iyi kullanmak suretiyle turizmi canlandırarak gençlerimize iş imkanı sunacağız. Hizmetlerimizle Antakya marka kent haline gelecektir. Antakya bir yatırım kenti olacaktır.Yatırım demek; iş ve istihdam demektir. İnşa edilcek olan zemini saydam ve altında batık Roma şehrinin olduğu şeffaf tabanlı yeni müze ile gençlerimize yeni iş imkanı doğacaktır. Bunları cesur insanlar yapar.Biz geri kalmışlıklara ve hantallığa karşı mücadele etmeye geliyoruz. Makam işgaline değil hizmete geliyoruz. Biz 5 yıl sonra; ‘Allah senden Razı olsun Hocam!’ lafını duyacağımıza yürekten inanıyoruz. Bizi bilenler, tanıyanlar da inanıyor.Kıymetli hemşehrilerim, sizlere emreden değil, sizlere hizmet eden, halkın emrinde olan bir başkan istiyorsanız, 29 Martta desteklerinizi esirgemeyiniz. Bunu bu şehrin geleceği için istiyoruz. Biz şehrin hizmetkarlığına talibiz.” dedi
Antakya’ya yeni köprülü kavşaklar yapacaklarını, alt ve üst geçitler yapacaklarını, dereleri ıslah edeceklerini, şehre yeni bir kent meydanı yapacaklarını ve resmi kuruluşları şehrin dışına taşıyacaklarını bildiren Doç. Dr. Lütfü Savaş; TOKİ’lerin yapımına devam edildiğini vatandaşlar “yeterli!” deyinceye kadar da ev yapmaya devam edeceklerini bildirdi.
Aklın yolunda, bilmin ışığında üretken bir toplum oluşturmak istediklerini belirten AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş:
“Şehrin esnafını güçlendirecek hamlelerde bulunacağız. Gerek eski Antakya, gerekse de yeni Antakya her yönüyle zenginleştirilecek fonksiyonel hale getirilecektir. Piyasa özellikle turizmle hareketlenecektir.Biz insanımızın önce ekmek kaygısına son verecek esnafın rahat nefes almasını sağlayacağız. Günübirlik değil, yarınlara yönelik hizmetlerle, bizden kırk yıl sonrasını bile düşünen bir anlayışla çalışacağız.” dedi.
Konuşmasını sloganlar ve alkışlar eşliğinde sürdüren Doç. Dr. Lütfü Savaş:
“Dondurma, tatlı sattığım, bacasız, su sızdıran, tuvaleti dışarıda olan evlerinde büyüdüğüm, Antakyamı iyi bilirim. Sıkıntıyı çeken bilir.” dedi.

0 Yorumlarınız:

Sohbet Kutusu